dimecres, 29 de setembre de 2010

-A Manufacturas Casas y Castellet iniciem la nova temporada de primavera 2011 amb el llençament de la marca Castellet Barcelona com a marca única de les nostres col·lecions de Corbates de Seda Natural i Mocadors i Bufandes de Fibres Nobles, per a tot el món. Creiem que és el moment d'identificar el nom de l'empresa amb la marca de les nostres prendes i de fer de Barcelona la nostra icona de situació per tal de donar a conèixer el nostre esperit mediterrani en les nostres col·leccions.

-En Manufacturas Casas y Castellet iniciamos la nueva temporada de primavera 2011 con el lanzamiento de la marca Castellet Barcelona como marca única de nuestras colecciones de Corbatas de Seda Natural y Pañuelos y Bufandas de Fibras Nobles, para todo el mundo. Creemos que es el momento de identificar el nombre de la empresa con la marca de nuestras prendas y de hacer de Barcelona nuestro icono de situación para dar a conocer nuestro espíritu mediterráneo en nuestras colecciones.

-Manufacturas Casas y Castellet starts the new 2011 spring season with the launch of the brand Castellet Barcelona as a trademark of our unique collections of Natural Silk Neckties and Scarves and Foulards, for the whole world. We believe it is time to identify the company name with the brand of our garments and make Barcelona an icon of our situation in order to publicize our Mediterranean spirit in our collections.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada